2012. szeptember 5., szerda

Most nekem is van mit mutogatnom :)

Gaál Viktor: ArcheWilliam Somerset Maugham: Az ördög sarkantyúja / Sör és perec / SzínházSzabó Pál: Talpalatnyi földOrczy Emma bárónő: A Vörös PimpernelCecelia Ahern: Bennem élszKálmán Mari: Talyigás Irma és az ÜrdögFrances Hodgson Burnett: A titkos kertKosáryné Réz Lola: AsszonybeszédTutsek Anna: Cilike rövid ruhábanTutsek Anna: Cilike mátkaságaTutsek Anna: Cilike férjhez megyTutsek Anna: Cilike búcsúja

Happoltam őket. Még jön hozzá egy Cilike kötet, csak a rukkoló éppen teljes anyagi csődben van, és még nem küldte. De ha küldi, akkor meglesz az egész sorozat. :)

És én azért álltam le, mert ez baromi nagy mennyiség, és csak még több lett, és rájöttem, hogy kb. ugyanott vagyok a postázásokkal, mintha megvettem volna őket. Viszont én csak csupa jó emberrel találkoztam a rukkolán. Például a Cilikét úgy szereztem, hogy csak két happom volt már, és rákérdeztem a rukkolónál, hogy nem-e esetleg soron kívül megegyeznénk a könyvekről. Ő pénzről hallani sem akart, viszont egy cserekönyvet elfogadott tőlem. Szóval megkaptam mind a négy Cilikét kettő happért, cserébe pedig a cserekönyv mellett kapott tőlem egy meglepetés könyvet, így mindenki jól járt. Én meg ujjongok örömömben, hogy kész (lesz) a sorozatom. :)

Update: Közben eszembe jutott, hogy azért nem lett Boleyn Anna titkos naplója könyvem, mert állítólag nagyon vastag és többszáz forint lenne a postaköltsége. Gondolom ő azért elvárja, hogy vidékről postázzanak neki, míg ő csak pesten adja át a könyveket személyesen. De nem csinálok belőle különösebb problémát...

Az volt a legjobb ebben a rukkolában, hogy amíg a könyvek után kutattam, átnéztem a Könyvtáras és a Nem szabad őket elfelejteni polcaimat, és csuda érdekes könyveket találtam rajta, csak éppen az idők során elfeledkeztem róluk. Így lett Szabó Pál könyvem, Vörös Pimpernelem, A titkos kertem, Archém. A többire meg a polcok nélkül is emlékeztem. Meg arra is rájöttem, hogy egy csomó könyv már nem is érdekel. Három év molyos életem alatt már van olyan, amit nem is akarok elolvasni. Meg is ritkítottam a polcaimat.

Amúgy baromi bosszantó, ha az orrod elől visznek el könyvet. Én rengeteg könyvről maradtam le, pedig a telefonom készenlétben állt, és azonnal nyomtam, és jelentkeztem be, de valahogy sosem jött össze. Kivéve a Talyigás Irmánál, mert ott megelőztem négy embert. :) Mivel felőrölte ez az idegeimet, meg a postázás a pénztárcámat, a Cilikével egyelőre befejeztem a rukkolázást. Persze ez nem jelenti azt, hogy teljesen elzárkózom tőle, csak most kicsit jegelem. Nagyon jó könyveket szereztem, és nagyon örülök nekik (főleg a Cilikének - na jó, befejeztem a cilikézést :)

7 megjegyzés:

  1. ez a Cilike mitől olyan jó?:))

    VálaszTörlés
  2. a Cilike azért jó, mert vicces. és ha már valami lazára vágyom, akkor inkább ez, mint egy Vass Virág. amúgy olvastál már egyet is? jobban meggondolva a dolgot, szerintem nem te vagy a célközönség. :) majd ha elolvasom őket, írok egy részletes összefoglalót a miértekről. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. oké. kíváncsi leszek rá. tényleg nem olvastam még egyet sem, nekem egy csomó csajos-ifjúsági kimaradt. sőt, szerintem az összes.:)

      Törlés
  3. most én is abbahagyom, ráadásul van egy csomó happ pontom, amit fogalmam sincs mire fogok használni. :D

    VálaszTörlés
  4. ha csak ez a gond, küldök egy listát szívesen, aztán happolhatsz nekem kedvedre. :)

    VálaszTörlés
  5. szép termés, ezek szerint nem tudtál ellenállni a Cilike-sorozatnak:D

    VálaszTörlés
  6. még kb 2 éve olvastam az első részt mdmselle hatására, akkor nagyon tetszett. a többi része kimaradt, mert már nem jártam könyvtárba, az antikváriumokban pedig horrorisztikus áron adják az értékéhez képest. most meg véletlenségből rábukkantam, és valóban nem tudtam neki ellenállni. :) remélem azért azt adja majd, amit várok tőle.:)

    VálaszTörlés